WELLNESS CENTER

A private wellness center was designed as a holistic treatment spa. Therapy and exercise rooms are arranged so that clients may enjoy a customized series of services. The reception area, tea room, and changing rooms and services areas are further amenities of the center.

The colors and material palette were inspired by the ocean, sky, and shore, and include vertical grain Douglas Fir, azul lagos limestone, and integrated color stucco. The sculptural fireplace is a central feature of the main meeting room.

Adjacent, outdoor spaces complement the Wellness Center. Plush, cushioned seating around an outdoor firepit create a relaxing environment after treatments.

  • Wellness Center
  • Wellness Center
  • Wellness Center
  • Wellness Center
  • Wellness Center
  • Wellness Center