NORMAN PLACE

Renovations and additions of this house reproportioned the major rooms, giving prominence to the living room, with expansive windows and views to the Santa Monica Mountains. A stone-clad fireplace was positioned to be enjoyed from several vantage points, and a garden room was added.

A new service hall re-focused the flow of the kitchen, pantry, laundry, and powder room. The stair hall entry was reconfigured and simplified, the stair details redesigned.

In addition to the architectural work, the interior finishes, furniture, and accessories were selected and refurbished by ERW Design.

The materials and proportions of the exterior of the house were extensively reworked, using new windows, stucco finishes, ipe wood, and bonderized metal trim.

  • Norman Place
  • Norman Place
  • Norman Place
  • Norman Place
  • Norman Place
  • Norman Place
  • Norman Place