HOME LIBRARY

Located on the second floor of a 1920s Tudor-style house, a new home office and library were carved out from an existing bedroom suite. The hallway is now a walk-through library area with customized storage for books, supplies, AV equipment, and a small peek-through window.

The home office includes a fifteen-foot-long partners' desk, a picture rail for the clients' print collection, and a sitting area for reading and watching movies.

New doors and windows feature leaded glass panes that echoes comparable features in the original Main House. A Juliette balcony opens to views of the pool and garden below.

ERW Design provided all interior design components, including furniture, carpet, lighting, and a burnished gold leaf library ceiling.

  • Home Library
  • Home Library
  • Home Library